Kitchzen

kitchzen wehl.jpg

Keuken met karakter

Niets is eigenlijk mooier dan de uitstraling van een natuurlijk product. Dat geldt zeker ook voor bamboe. Het aparte van bamboe is dat het product qua verwerkingstechnieken nog in de kinderschoenen staat; anders gezegd, het wordt alleen maar mooier! In Kitchzen is bijvoorbeeld naast de Plainpress bamboe (met de ‘knopen’) ook de nieuwe Sidepress persing toegepast waardoor het hout een prachtige nerf krijgt. Dit patroon is leverbaar in de natuurlijke bamboekleuren Naturel en Caramel, maar u kunt uw bamboekeuken ook laten beitsen in diverse kleuren.

Uitstraling
Het kan u niet zijn ontgaan; de Kitchzen-keuken is oogstrelend mooi! Licht of donker, met of zonder greep, groot of klein; deze keuken straalt altijd.

Wat maakt de Kitchzen-keuken zo bijzonder?
Ten eerste natuurlijk het materiaal; hij is geheel - ook het corpus! - opgebouwd uit bamboe, het meest duurzame en milieuvriendelijke bouwmateriaal dat er is. Dit hout wordt gecombineerd met een zeer bijzonder werkblad dat is vervaardigd van het nieuwe, innovatieve materiaal ECO. Dit bestaat voor 75 procent uit gerecycled glas, porselein en spiegelglas. De finishing touch vormt de energiezuinige apparatuur waarmee een huishouden automatisch bespaart op het energieverbruik.
Dit alles wordt individueel vormgegeven en voor de persoonlijke wensen op maat gesneden door de beste keukenvakmensen. Resultaat: Kitchzen!

Nieuwsgierig? Kom snel naar de Keuken en Badkamerstudio Wehl.

 

Klik hieronder voor de Kitchzen Zenitair animatie:
Kitchzen Zenitair animatie LR